تدوین تاریخ شفاهی کرونا آغاز شد
دکتر نامورمطلق در گفت‌وگو با روزنامه فرهیختگان:

تدوین تاریخ شفاهی کرونا آغاز شد

«خاطره‌نگاری بیماری کرونا اگر ثبت نشود، فراموش می‌شود»؛ این شعاری است که مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هنرهای اسلامی- ایرانی استاد فرشچیان به آن باور دارند. از روزی که خبر شیوع بیماری کرونا رسید، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی تلاش کردند به‌عنوان یک دانشگاه با مسئولیت اجتماعی وارد عمل شده و تمام توان علمی و تجهیزاتی خود را در این روزهای سخت برای خدمت‌رسانی به مردم بسیج کنند. اما این تنها بخشی از فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای موضوع کرونا بود. بخش دیگر مربوط به ثبت خاطرات کرونایی است که مسئولیت انجام آن را دانشگاه استاد فرشچیان برعهده گرفت تا از تکرار هزینه‌های مادی و معنوی در بیماری‌های بعد جلوگیری شود. ثبت خاطرات کرونایی بخشی از ثبت تاریخ شفاهی است که این دانشگاه مدتی است در دستورکار خود قرار داده است.

ادامه مطلب